Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za sebou mají první společnou dovolenou u moře. Adam Mišík (26) vyrazil se svou půvabnou přítelkyní Natálií Jiráskovou na několik dní do zahraničí. Cílem jejich cesty se stalo Řecko, kde si mladý pár naplno užíval léto.

Herec a zpěvák vedle dcery Ivy Kubelkové (46) jen září a není se čemu divit. Při pohledu na mladou modelku v plakách zpěvákovi musí jeho přítelkyni závidět nejeden vrstevník. Natálie totiž zdědila nejen krásu, ale i křivky po mamince.

Z Řecka sdíleli nejen snímky od břehu moře, ale také z výletů, na které společně vyrazili. Po relaxu u moře, kde zpěvák dobíjel vedle své lásky baterky, naskočil opět do práce. Od srpna začíná totiž zkoušet hlavní roli Davida v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway. Což je jeho první muzikálová role vůbec.

„Musím říct, že jsem v posledních letech všechny nabídky na muzikál odmítal. Když jsem si ale přečetl scénář k muzikálu Okno mé lásky, tak jsem byl nadšený a roli jsem přijal,“ řekl Super.cz Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám