Hlavní obsah
Článek

Dcera Ivy Kubelkové (46), sedmnáctiletá modelka Natálie Jirásková (19), poprvé promluvila na kameru Super.cz o svém novém vztahu se zpěvákem Adamem Mišíkem (26). S ním se za pár dní na filmovém festivalu v Karlových Varech ruku v ruce také ukáže.

Natálie byla jednou z hvězd módní přehlídky Beaty Rajské. Adam ale v publiku neseděl. "Adam má své povinosti, ukážeme se ve Varech, ale až na premiéře jeho filmu za pár dní," prozradila Super.cz Natálie.

Promluvila také o začátcích jejich vztahu. "Napsali jsme si na Instagramu. Začali jsme se vídat pomalu a začalo z toho vznikat to, co jsme ani jeden nečekali," prozradila. "Jsme spolu chvíli, ale hlavní je, že je nám fajn. Nejdůležitější je užívat si ten moment," usmívá se.

Čím ji oblíbený zpěvák zaujal? "Je to zajímavý, extravagatní člověk, má spoustu energie a je moc hodnej," přiznala s tím, že máma jí do výběru partnera nemluvila.

Show Beaty Rajské si Natálka užila i bez podpory partnera. V publiku tleskaly jak její máma Iva Kubelková, tak i její mladší sestra.

"Jsem vždy velice ráda, když můžu být součástí Beatiny přehlídky, jsem vděčná. Modeling mám bokem při škole. Za každou příležitost jsem ale moc ráda," dodala.

Reklama

Další články

Načítám