Hlavní obsah
Článek

Finále oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas se nezadržitelně blíží. Už tuto neděli se rozhodne, kdo je vítězem deváté řady. Volit se bude mezi Monikou Absolonovou (47), Ivou Kubelkovou (46), Nikitou Machytkovou a Václavem Koptou (58). Zbývající čtveřici soutěžících uvidí diváci v komediálních duetech.

Televizním divákům rozhodně vyrazí dech proměna mladé zpěvačky Nikity Machytkové. Pro tento speciální díl si připravila proměnu v popovou legendu Michaela Jacksona. „Neskutečně mi celá Tvář utekla. Moc mě show bavila, naplňovalo mě toto prostředí, lidi, kteří tu jsou, zkrátka to bylo super,“ řekla zpěvačka, která zazpívá legendární hit Beat It z alba Thriller.

Po několika hodinách, které proseděla na křesle v maskérně, se Nikita proměnila v legendárního zpěváka natolik, že její Michael Jackson bude jeden z nejlepších v historii soutěže. Jak se popere s pěveckým ztvárněním písně a zda strčí do kapsy i Hanu Holišovou a Evu Burešovou, které jako Michael Jackson v soutěži zaválely, se uvidí v neděli.

Reklama

Další články

Načítám