Hlavní obsah
Článek

Přípravy na autorskou módní přehlídku Beaty Rajské (61) vrcholí. Už po několikáté se jí zúčastní také Natálie Jirásková. Dcera Ivy Kubelkové (46) se stala jednou z oblíbenkyň známé návrhářky. „Beata je úžasná návrhářka. Je mi ctí, že můžu být součástí módní přehlídky a mohu vynést takové krásné modelky,“ rozplývala se na zkoušce šatů před přehlídkou modelka.

Natálie zdědila po své mamince dokonalé křivky. Pyšní se také jako modelka extrémně útlým pasem. „Málokdy se stává, že modely na modelkách musíme ještě zabírat. V tomto případě jsme u modelů, které Natálka předvede, zabírali o několik centimetrů,“ kroutila hlavou Rajská na zkoušce.

S ohledem na svou profesi by se mohlo zdát, že by Jirásková neměla příliš experimentovat se svým vzhledem. Vrátila se proto z platinové barvy a přirozenější odstín blond. „Nenechám si do svého vzhledu příliš mluvit. Tak jak vypadám teď jsem spokojená,“ řekla nám v rozhovoru.

Pravdou ale je, že v minulosti šla Natálka až do příliš výrazné změny image. „Když jsem šla na blond, tak jsem měla hodně bílou barvu. Teď jsem šla do přirozenější béžové a přijde mi to mnohem lepší.“

Dcera je své slavné mamince velmi podobná. Odlišují je aspoň vlasy. „Jsme každá jiná. Já se sama divím, že si někteří lidé myslí, že jsme si podobní. Na druhou stranu to chápu a jsem za to ráda,“ uvedla hrdě Natálie Jirásková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám