Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své rodině má Iva Kubelková (46) během své účasti v soutěži Tvoje tvář má známý hlas obrovskou oporu. „Vždycky doma koukáme a tleskáme jí. Vidím, že je to všechno mnohem náročnější, než jak to na první pohled vypadá. Obdivuji ji, že má nervy se s tím popasovat. Vím, že ji to hodně psychicky vyčerpává, ale ona je statečná a já jí držím palce, ať jde dál,“ uvedla s hrdostí v hlase dcera Natálie.

Podle ní je pro Kubelkovou nejnáročnější naučit se text anglické písně. S tím ji často její ratolesti pomáhají. „Maminka měla v posledním díle předvádět zpěvačku Dua Lipu. Vůbec nevěděla, kdo to je. Přišla domů, oznámila to mladší sestře a ta ji naučila zapamatovat si celý text,“ prozradila detaily přípravy Ivy Kubelkové na sledovanou show.

A jak slaví rodina maminčiny úspěchy. „Než bychom jí připravili nějakou party, tak spolu raději přirozeně trávíme čas. To je pro nás nejdůležitější,“ dodala Natálie Jirásková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám