Hlavní obsah
Článek

Třetí epizoda populární show Tvoje tvář má známý hlas byla opět jízda. Diváci nebyli ochuzeni nejen o sexy vystoupení, zábavné převleky, ale ani o dojemné okamžiky. O ten se postarala mladá zpěvačka a někdejší finalistka SuperStar Nikita Machytková.

Tentokrát vystupovala jako zpěvák James Arthur, a svým výkonem dokonce odrovnala porotkyni Evu Burešovou, která se neubránila slzám. Celý díl tak náležitě vyhrála. O výbornou show se postarala také Iva Kubelková (46), která coby Dua Lipa předvedla nejen pěvecké dovednosti, ale i skvělou figuru.

Slzy smíchu pak u diváků vyvolalo vystoupení Václava Kopty (58). Ten se proměnil ve zpěvačku Věru Špinarovou a na pomoc mu přišla Adéla Gondíková coby Václav Neckář. „Toto se mi líbilo nejvíc. Adéle se povedl Neckář a Václavovi Věra, úžasně,“ svěřila se jedna z fanynek.

Nejmenšího diváka potěšil v nedělním díle Denis Šafařík, který to na scéně rozjel jako král Jelimán s písní Já tak rád trsám. A na židlích nenechala diváky ani Monika Absolonová (47) s písní Dlouhá noc od Heleny Vondráčkové. „Nejenže Monika je neskutečně talentovaná, ale roli Heleny pojala bravurně. Celé vystoupení bylo boží,“ napsala jedna z divaček.

Saša Rašilov (51) v trenýrkách rozjel show na píseň Macho Man a youtuber Martin Carev se stal zpěvákem Miraiem Navrátilem a zazpíval píseň I přes to všechno. A o další sexy show se postarala Denisa Nesvačilová (32) jako Britney Spears. Na proměny třetí epizody Tvoje tvář má známý hlas se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám