Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci show Tvoje tvář má známý hlas se i v druhém díle dočkali série zábavných vystoupení. Těm tentokrát vládla Iva Kubelková (46), která se převtělila v českou pěnici Lucii Bílou.

Její vystoupení bylo po všech stránkách dokonalé a právem se stala vítězkou celého dílu. „Tý jo, tohle bych od Ivy vůbec nečekala, fakt úplná pecka,“ stálo v jednom z mnoha pochvalných komentářů. Publikum dostala do kolen i Monika Absolonová (47). Ta vystupovala jako slovenský zpěvák Meky Žbirka.

Pod maskou Kapitána Dema se tentokrát skrýval herec Saša Rašilov (51) a skvělou show na scéně předvedla i herečka Denisa Nesvačilová (32). Ta se tentokrát stala mužem. Píseň Šubyduby Amerika zazpívala jako František Ringo Čech.

S pomocí své dcery se na scéně oblíbené televizní show objevil Václav Kopta (58), který zazpíval píseň Motýl Jiřího Šlitra. Nad jevištěm se vznášel Martin Carev, a to v kostýmu Hany Zagorové. „To bylo opravdu zábavné vystoupení, a hlavně ty nabušené ruce,“ komentovali diváci. „Tohle mě bavilo. Hanička trochu přes zimu posilovala. Pecka,“ dodala jedna z divaček.

Finalistka poslední SuperStar Nikita Makytková se stala Monikou Bagárovou a na jevišti ji doprovodil Jan Bendig. A o úvodní show se postaral Denis Šafařík, který měl za zády coby Pavel Horňák skupinu Kroky Františka Janečka. Na všechny proměny druhého dílu show Tvoje tvář má známý hlas se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám