Hlavní obsah
Článek

Na obrazovkách odstartovala již devátá řada oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci byli nadšení z vítězného vystoupení Václava Kopty (58), který to na jevišti rozjel coby frontman legendární skupiny AC/DC. Díky hitu Highway to Hell dostal do varu nejen porotu. „Dívám se jen kvůli němu a byl výborný, moc jsem mu tu výhru přála,“ okomentovala výkon jedna z divaček.

Za dechberoucí označili také výkon zpěvačky Moniky Absolonové (47), která se v prvním kole proměnila ve fenomenální hvězdu Adele a zazpívala píseň Easy On Me. Svou proměnou k nepoznání uchvátila modelka a moderátorka Iva Kubelková (46). Ta se proměnila v písničkáře Pokáče a jen málokdo by hádal, že se po maskou ukrývá někdejší nejkrásnější dívka Česka.

Monika Absolonová jako Adele

V obepnutém trikotu to na scéně rozjela herečka Denisa Nesvačilová (32), která zazpívala píseň Jennifer Lopez Waiting For Tonight. Prvního převleku za ženu se dočkal i herec Saša Rašilov (51), který se stal na pár minut zpěvačkou Pink a spolu s kolegou Patrikem Děrgelem zazpíval song Beautiful Trauma.

Proměna v ženu čekala i na mladého herce Denise Šafaříka, který se stal Miley Cyrus. „Udělali z něj pěknou ženskou a hodně se podobá Miley,“ okomentoval jeho výkon jeden z diváků.

Své vymakané tělo předvedl youtuber Martin Carev coby bývalý rapper Marky Mark a za vydařené číslo označili diváci i show, kterou předvedla někdejší finalistka SuperStar Nikita Machytková, která se proměnila ve zpěváka The Weeknda. Jak jednotlivé proměny prvního kola Tváře vypadaly, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám