Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nechodí jen po molech, ale stala se i tváří kampaně produktů na vlasy. Našlápnutá modelingová kariéra starší dcery Ivy Kubelkové (46) pokračuje skvěle. "Ovšem vzhledem k pandemii bylo přehlídek o něco méně než obvykle," řekla Super.cz Natálie Jirásková.

Pro její maminku je víc než dceřiny modelingové ambice důležité její vzdělání, proto nás zajímalo, jak si Natálka vede na pražském gymnáziu, kam denně dojíždí z Litoměřic.

"Tedy dojíždění je únavné, ve vlaku většinou ráno usnu, i když bych se měla spíš učit a připravovat se. Vypadnu z domu v sedm, vrátím se v šest večer. Ve škole mi to jde nějak průměrně, žádný průšvih nebyl, i když je pár předmětů jako matematika a fyzika, ze kterých mám docela strach, protože látku chápu trochu hůř," prozradila.

Natálka prožívá také svoji první lásku. "Poprvé jsem to zmínila v létě na přehlídce pro Beatu Rajskou a pořád to trvá," usmívala se zamilovaně. Konkrétně o partnerovi mluvit nechtěla, prozradila jen, že je starší a už pracuje. Se vztahem jsou srozuměni i její rodiče. "Je to můj dlouholetý kamarád, takže ho znají a je to v pohodě," vysvětlila.

Pokud jde o její plány kromě studia a modelingu, máme se na co těšit. "Chystá se jeden takový projekt, který, myslím si, dopadne dost dobře. Hrozně se na něj těším. Jde trochu o profesi mojí mamky," chystá se Natálka na svůj moderátorský debut.

Reklama

Další články

Načítám