Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, novou moderátorkou pořadu Showtime na Primě se stala Iva Kubelková (46). Zaplní místo po Evě Perkausové (30), která se i s Romanem Šebrlem (49) přesouvá do hlavních zpráv.

„Moderování tohoto pořadu je pro mě takovou třešničkou na dortu. A třešničku na dortu má každý rád, takže jsem neváhala dlouho a na nabídku kývla. V dnešní době je navíc každá práce v televizi v něčem velká jistota, takže jsem s tím nedělala žádný fóry,“ směje se Iva, kterou diváci znají také z pořadu Jak se staví sen.

Kromě moderování se Iva věnuje herectví a zpěvu, a pochopitelně také rodině. Jak to jde s novou prací dohromady?

„Myslím, že vynikám v jedné věci - a to je organizace mého času. My matky v tomto opravdu vynikáme, protože se dvěma dětmi se musíme naučit aktivity kombinovat a dělat věci, které mají prioritu. Mé děti jsou už větší, dcerám je patnáct a jedenáct. Po pracovní stránce si tak můžu dovolit trošku víc,“ říká Kubelková.

Velkou oporu má v partnerovi a celé rodině. „Jsme schopni si čas rozdělit a navzájem si vyjít vstříc. Bez této podpory bych to nebyla vůbec schopna absolvovat,“ dodala.

V Showtime se Kubelková bude střídat s Laďkou Něrgešovou.

Reklama

Další články

Načítám