Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si Natálku Jiráskovou doteď někdo pletl s její slavnou maminkou, nebo ji považoval za její mladší verzi, ten už se omylu jen tak nedopustí. Patnáctiletá dcera Ivy Kubelkové (46) se rozhodla pro výraznou změnu image. Začínající modelka, která nechybí například v žádném z posledních projektů Beaty Rajské, si své hnědé vlasy nechala odbarvit na platinovou blond.

„Když si vaše dítě chce jít vlastní cestou... nemá smysl mu bránit. Speciálně, když vidíte, jak je šťastné,“ komentovala na Instagramu proměnu své starší dcery Iva, která zjevně se změnou jejího vzhledu nebyla nejdřív úplně ztotožněná.

Pro Kubelkovou bude ale stále mnohem podstatnější, jaká je její dcera uvnitř než navenek. „No, ale přeci jen jsem si neodpustila jednu výchovnou... ‚A teď, aby ta hezká hlava byla taky plná vědomostí.' Tak uvidíme, jestli to pomůže,“ dodala s humorem Iva Kubelková.

Líbí se vám nový vzhled Natálky Jiráskové?
Ta změna jí prospěla.
14,4 %
Slušelo jí to předtím, ale i nyní.
26,1 %
Měla zůstat u svého přírodního odstínu.
59,5 %
Celkem hlasovalo 29715 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám