Hlavní obsah
Článek

Ivu Kubelkovou (46) vnímá většina fanoušků převážně jako modelku, dnešní oslavenkyně je ale i skvělou muzikálovou herečkou, zpěvačkou, moderátorkou a také výtvarnicí.

Po finále Miss České republiky v roce 1996, kde se umístila jako 1. vicemiss a učarovala svým bujným a přírodním poprsím, nastartovala kariéru v modelingu, kde je dodnes žádaná. Nabídky dostává i na focení spodního prádla, které ve svých 43 letech a po dvou dětech může bez obav přijímat.

Postavu má prostě výstavní a nepotřebuje k tomu ani zásahy plastických chirurgů. Díky dobrým genům má navíc perfektně hladkou pleť a sluší jí to i bez nánosů líčidel, což několikrát předvedla na fotkách ze svého soukromí.

Půvab po ní zdědily i její dospívající dcery Natálie (15) a Karolína (11). Starší Natálka se po vzoru maminky začíná prosazovat mezi modelkami a má za sebou několik přehlídek.

Přesto, že je vnadná moderátorka snem každého muže a v minulosti oslnila i hokejistu Jaromíra Jágra (52), její srdce si nadobro získal podnikatel a umělec Georg Jirasek, se kterým je skoro 20 let.

Podívejte se v galerii na dnešní oslavenkyni, která se ráda chlubí svou figurou v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám