Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dovolenou u moře může zatím Iva Kubelková (46) zapomenout. To jí ale nebrání v tom, aby zahájila plavkovou sezónu. Moderátorka a herečka si krásné jarní počasí užívá doma na zahradě a neodpustila si už ani vyhřívání na slunci.

„Tak jsem si dnes zahájila plavkovou sezónu na naší zahradě,“ svěřila se Iva a předvedla svůj božský dekolt v plavkách. Kubelková, která je s dcerami už více než měsíc doma, čerpá energii právě venku a na slunci. Na zahradě nejen společně pravidelně cvičí, ale i relaxuje s knihou nebo doplňuje vitamin D.

Pod snímkem, na kterém se Iva předvedla v korálově růžových plavkách se jí okamžitě začaly hromadit komentáře. Jeden z nich si také neodpustily její kolegyně z divadla Sandra Pogodová a Dana Morávková. „Ivuško, jsi nádherně nalíčená! Plavky budou určitě dobrý, ale já nemůžu přestat čučet na tebe,“ napsala jí Sandra. „Sluší,“ dodala Dana Morávková, která s Kubelkovou a Pogodovou hraje v muzikálu Trhák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám