Hlavní obsah
Článek

Období celonárodní karantény tráví Iva Kubelková (46) podle očekávání se svou rodinou v domě na vesnici u Litoměřic. Moderátorka, herečka a nově také zpěvačka se snaží využívat nezvyklého domácího vězení k tomu, aby se mohla věnovat dcerám a životnímu partnerovi Jiřímu.

Vzhledem k tomu, že jí logicky nevážou žádné pracovní aktivity, tak doma volí uvolněnou módu a zbytečně to nepřehání s make-upem.

Na svém profilu na sociální síti Instagram zveřejnila snímek pořízený na své zahradě před vilou a přidala pár myšlenek: „Tak nám zase na nějakou dobu ukázala matka příroda, kdo je tady na zeměkouli pánem, že? Jsem zvědavá, jak dlouho nám to ponaučení vydrží,“ uvedla moderátorka pořadu Jak se staví sen.

Svým fanouškům moderátorka radí, aby udržovali zdravý životní styl a nabádá k čerpání energie ze sluníčka. „Jinak vás moc zdravím, nezapomínejte si každý den, pokud to jde, sednout chvíli na sluníčko! Na balkon, terasu, zahradu, kamkoliv. Snažíme se i děti vyhnat pokaždé na chvíli načerpat vitamín D a tu silnou sluneční energii. Hlavní předností vitamínu D je schopnost posilovat vrozenou imunitu. Aktivací bílých krvinek odstraňuje patogeny z těla, což z něj dělá rychlého a účinného pomocníka v boji proti nemocem. Ovlivňuje také psychickou pohodu, celkovou tělesnou kondici. Vydržme,“ říká Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám