Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhých pěti letech se návrhářské duo, matka s dcerou Jaroslava a Dominika Sedláčková, vrátilo na módní mola s novou kolekcí. Ve tvorbě si daly pauzu, protože Dominika porodila dva syny, Richarda a Roberta. Ovšem nová kolekce je rozhodně pastvou pro oko a nejen pro to dámské.

Přítomné pány, včetně fotografů a kameramanů, zaujaly velmi odvážné modely, které hýřily hlubokými dekolty a některé odhalily i celá ňadra. "To jsem asi měla málo času a zapomněla jsem na podšívku," žertovala Dominika o šatech, v nichž modelka ukázala i bradavky.

Odvážné kousky oblékla mj. bývalá miss Andrea Bezděková (29) nebo Iva Kubelková (46) s dcerou Natálií Jiráskovou. "S Ivou jsme modely pro její dceru konzultovaly. A ty výstřihy byly sice hluboké, ale ne vulgární," mínila Jaroslava. "Prsa venku neměla," krčila rameny její dcera.

Dámy Sedláčkovy tvoří originální modely, vždy po jednom kousku, proto je také klientky vyhledávají. "Když nechcete potkat někoho ve stejných šatech, tak víte, na koho se obrátit. Jedny ze šatů jsem dokonce vyšívala po večerech celý rok," prozradila Jarka. "Ale všechny samozřejmě tak dlouho netrvají, takže si u nás nemusíte objednávat rok dopředu," dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám