Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Iva Kubelková (46) tráví právě v těchto dnech letní dovolenou ve slunném Řecku. A protože má během roku nabitý pracovní diář, je o prázdninách ráda za každý den volna, který si se svou rodinou nenechá vůbec ničím zkazit.

Se svým manželem Jiřím a dcerami Natálkou a Karolínou odletěli k Egejskému moři, kde ve vlnách tráví každý den. Iva si stále udržuje skvělou figuru, ze kterou se rozhodně nemusí stydět. Na svém instagramovém profilu se pochlubila fotkami, kde vypadá opravdu výborně.

„Je tu vše, a to nás baví. Dobré jídlo, slunce, hory, moře, víno. Co víc si přát,” prohlásila Iva několikrát do světa, proč tolik miluje Řecko.

Pod fotkami, kterými se Kubelková pochlubila, se okamžitě začaly hromadit pozitivní komentáře. „Ivo, vy to naše chlapské pokolení neskutečně provokujete, našim ženám ukazujete nové věci, jak nás okouzlit, děkujeme vám,“ napsal jeden obdivovatel.

Po zasloužené dovolené se Ivě už opět začne zaplňovat pracovní diář. Mj. opráší svou roli učitelky Veverkové v muzikálu Trhák v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám