Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, až na večírku zazpívá ona, si ještě budeme muset počkat. S Ivou Kubelkovou (46) jsme si povídali při vystoupení Moniky Bagárové. Ale i ona už s přípravou své pěvecké kariéry finišuje. Zatím ale jen obdivuje ostatní a na párty zdobí. I po čtyřicítce má tak skvělou figuru, že se nemusí bát ani toho, že by jí kila přidával bílý overal, který oblékla.

"S Michalem Pavlíčkem pilně pracujeme a na červen už máme objednané studio, už se točí kapela. Naživo bych měla nazpívat všechny věci, protože demáče už jsou hotové. V září máme master a už jsme si dali reálný termín, což je jaro 2020. Do té doby si ještě musím postavit kapelu, a chtěli bychom to vydat," představila nám své pěvecké plány Iva.

Moderování se ale nevzdá. "Myslím, že je velký dar, když člověk může dělat víc profesí, které ho baví," míní.

Na párty, která bojkotovala černou a v rámci zadaného dress code měli hosté přijít barevně oblečení, byla Iva jediná, která si troufla na bílou. A vypadala skvěle. "Dělám všechno pro to, abych si ve svých skoro dvaačtyřiceti letech tu bílou na sebe vzít mohla. A až se jednou do bílé obléknu a doma se před zrcadlem zhrozím, tak ji vyměním za černou," smála se.

"Dokonce jsem teď začala chodit dvakrát týdně cvičit. Dřív jsem tomu moc nedala, zvlášť když přišly děti, tak jsem hodně polevila. A teď jsme s holkama začaly chodit spolu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám