Hlavní obsah
Článek

Mnozí už možná zapomněli, že byla kdysi "misska". Ostatně už je to 22 let, kdy se Iva Kubelková (46) probojovala do finále soutěže krásy Miss ČR, která byla tehdy pod vedením Miloše Zapletala v období nejvyšší slávy.

Sama Iva na tu dobu zavzpomínala s nostalgií na svém profilu na sociální síti, když snímek z minulého století postovala. "Rok 1996 a jedna vyjukaná holka z Písku, Vicemiss ČR," připsala k fotografie ze slavnostního finále. Pustila se i do bilancování, co se od té doby stalo.

"Když si uvědomím, kolik práce jsem od té doby udělala, kolika výzvám jsem se postavila, kolik překážek jsem musela překonat, kolik předsudků zbourat, kolika úšklebkům se zasmát a kolik pokory projevit, abych mohla cítit takovou vnitřní i profesní svobodu, kterou cítím dnes, jsem si jistá, že ani jedna věc, kterou jsem prožila nebyla zbytečná ani chybná," míní herečka, moderátorka, zpěvačka a mateka dvou dospívajících dcer.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Rok 1996 a jedna vyjukaná holka z Písku, Vicemiss ČR. Když si uvědomím kolik práce jsem od té doby udělala, kolika výzvám jsem se postavila, kolik překážek jsem musela překonat, kolik předsudků zbourat, kolika úšklebkům se zasmát a kolik pokory projevit, abych mohla cítit takovou vnitřní i profesní svobodu, kterou cítím dnes, jsem si jistá, že ani jedna věc, kterou jsem prožila nebyla zbytečná ani chybná. Je to 22 let a já jsem nikdy nezapochybovala, že by moje cesta mohla být špatná. Né snad proto, že bych si myslela, že všechny mé profese, kterým se věnuji jsou ty nej, ale proto, že jsem si jistá, že přesně na téhle cestě prožívám to, co potřebuji pochopit a obejmout. A stejně tak, je to i s vaší cestou. Respektujme si navzájem naše cesty. #respect #berespectful Hezký zbytek dne moji

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova), Říj 31, 2018 v 11:35 PDT

Iva Kubelková před 22 lety jako vicemiss ČR.

"Je to 22 let a já jsem nikdy nezapochybovala, že by moje cesta mohla být špatná. Ne snad proto, že bych si myslela, že všechny mé profese, kterým se věnuji jsou ty nej, ale proto, že jsem si jistá, že přesně na téhle cestě prožívám to co potřebuji pochopit a obejmout. A stejně tak, je to i s vaší cestou. Respektujme si navzájem naše cesty," zavřela ve dlouhém statusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám