Hlavní obsah
Článek

Svoji první muzikálovou roli už má za sebou. Iva Kubelková (46) v muzikálu, tedy spíš zpěvohře na motivy legendárního filmu Trhák, ztvárnila hlavní ženskou roli, kterou ve filmu hrála zpěvačka Hana Zagorová (†75).

"Cítím radost a spokojenost. Jsem ráda, že se lidé bavili. Máme za sebou už dost předpremiér, takže nás vidělo asi 6000 diváků, kteří z představení odcházejí veselí a s úsměvem ve tváři a píší nám, že se smějí ještě dva dny poté," shrnula své popremiérové pocity v Divadle Broadway Iva, kterou přišel podpořit partner i obě dcery.

"Nejtěžší pro mě byly scény, kde se zpívá a tančí zároveň. Je těžké ukoordinovat dech a do toho ještě myslet na to, že máte otevřít deštník nebo hodit šátek na přesně vymezené místo," svěřila, že pro ni nebyly muzikálové začátky lehké.

Fuška byla i poslední scéna, prozradíme, že děj končí hromadnou rvačkou, kdy na Ivě ve svatebních šatech dokonce róbu roztrhají, jak se na Trhák patří. "Zatím nedošlo k žádnému zranění, tedy aspoň u mne ne," svěřila a vyprávěla dál.

"Já tam na konci mydlím scénáristu Jíšu, kterého hrají Pepa Polášek nebo Vašek Kopta, a je přesně dané, kam mám udeřit, ale k tomu úderu nesmí přímo dojít, protože je velmi intimní. Kolenem na choulostivé pánské místo. A musím přiznat, že občas jsem byla skoro až úplně a pak se kolegům omlouvala, jestli jsem jim doopravdy neublížila. Musím to ještě nacvičit," uzavřela Iva s tím, že určitě tuto scénu nebude trénovat doma se svým partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám