Hlavní obsah
Článek

Své krásné ženské tvary umí Iva Kubelková (46) nosit a je na ně hrdá. Moderátorka si dobře uvědomuje, jak důležité je pro ženu sebevědomí. To byl také jeden z důvodů, proč se ujala moderování bohulibé akce Klobouk dolů. Během večera předváděly mladé pacientky, které onemocněly karcinomem prsu, modely studentů z ateliéru Liběny Rochové.

„Chtěli jsme ukázat, že ženské sebevědomí je důležité i v těchto těžkých životních chvílích. Já tento projekt podporuji dlouhodobě, ráda jejich akce moderuji. Přijde mi to jako smysluplná činnost. Celá ta práce je hrozně důležitá,” nechala se slyšet Iva, která akci moderovala v šatech s hlubokým dekoltem.

Dalším důvodem, proč se Iva vložila do moderátorské role, bylo, že za projektem stojí její sestřenice, onkoložka Petra Tesařová. „Samozřejmě, že je mi to téma bližší,” říká Iva a jedním dechem dodává: „Díky tomu, že se podílím na těchto akcích a setkávám se s těmito příběhy, tak si uvědomuji důležitost těchto akcí.”

Iva apeluje na prevenci a nabádá ženy k pravidelným kontrolám. „V pořadu Jak se staví sen máme hodně žen, které bojují s rakovinou. Je hrozně důležité o tom pořád mluvit a upozorňovat na to, že prevence je v první řadě,” říká Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám