Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivují ji muži i ženy. Ani Iva Kubelková (46) ale není bez chybičky, a nebojí se na své vady na kráse upozornit. Během našeho posledního rozhovoru se například přiznala k pigmentovým skvrnám nad horním rtem. Možná i z toho důvodu, že přišla na způsob, jak se nehezkého fleku zbavit. „Mám nesmírně citlivou pleť, mám problémy s pigmentací a pigmentovými skvrnami. Po všem, co se mi na mé pleti udělá, zůstane flek,” krčí rameny Kubelková.

Je proto ráda, že ji zákrok nijak neomezuje, ani v práci, které má v poslední době habaděj. „Tento nový laser je naprosto úžasný, jsem nadšená. Přestože většinu podobných zákroků je lepší podstupovat v zimě kvůli slunečnímu záření, toto omlazení si můžu dopřát kdykoliv během roku, neboť se ošetřuje zevnitř úst," říká s nadšením Iva a jedním dechem dodává: „Navíc doufám, že tímto definitivně vyřeším i své pigmentové skvrny, které mě už dlouho trápí.”

A co přesně tedy Kubelková na klinice podstoupila? Omlazení pleti za pomoci laseru Fotona, který v sobě snoubí dva špičkové lasery. „Laser Fotona SP Dynamis PRO zvládá 4D omlazení pleti s velmi výrazným liftingovým efektem. Pleť v obličeji je vůbec poprvé ošetřena jak z vnější strany, tak z vnitřní části úst. Proto je skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či skalpel, ale vyžadují razantnější účinek. Ošetření probíhá ve čtyřech krocích a jde o zcela neinvazivní zákrok," vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka, MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky Yes Visage.

Související témata:
Laser

Reklama

Další články

Načítám