Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už poněkolikáté vyrazila Iva Kubelková (46) s rodinou na dovolenou na Olympskou riviéru a už poněkolikáté si se svými nejbližšími udělala výšlap na legendární horu Olymp.

„Milujeme rozmanitou dovolenou. Jeden den jsme v horách, kde je neuvěřitelně krásná příroda, vodopády a divoká příroda. Druhý den jsme na pláži u moře a hledáme krásná zákoutí malých plážiček. Večer si dáme večeři v taverně v Řeckém skanzenu. Děti řádí v bazénu i v aquaparku. Je tu vše, a to nás baví. Dobré jídlo, slunce, hory, moře, víno. Co víc si přát,” uvádí Iva Kubelková.

Tentokrát modelka, moderátorka a nově také zpěvačka koupání v tamních bystřinách zpestřila o nový rozměr. Jak už jsme vás informovali, tak se kráska bez plavek koupala v jednom z místních vodopádů. Exkluzivně pro Super.cz se Iva podělila s jednou takovou odvážnou momentkou. Jako by posvátné řecké hoře opět vládli bohové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám