Hlavní obsah
Článek

Její poprsí je řadu let považováno za to nejkrásnější v českém šoubyznyse. Je tedy paradoxní, že Iva Kubelková (46) šla jen jednu jedinou přehlídku spodního prádla ve svém životě a nikdy se příliš nespojovala s produkty spodního prádla a plavek. Tedy až doteď. Nyní si můžete modelku, moderátorku a nově také zpěvačku prohlédnout v krajkách a podvazcích.

„Nikdy jsem nespolupracovala se značkou spodního prádla, ale jsem moc ráda, že mohu zúročit své zkušenosti ze světa módy a být zástupkyní samotných zákaznic,“ komentuje Iva spolupráci s internetovým prodejcem spodního prádla, která vznikla spontánně už v průběhu soutěže Česká Miss, kdy si obě strany velmi porozuměly.

Iva jako matka dvou dětí, moderátorka, herečka a nově také zpěvačka přiznává, že nakupuje ráda, ale při svém pracovním vytížení ocení, že nemusí trávit čas v kamenných obchodech. „Sama testuji služby a produkty a musím říct, že mi ušetří spoustu času,“ sděluje Iva.

Spolupráci zahájila natočením televizního spotu, který bude uveden v polovině října. „Natáčení jsem si velmi užila, ve videu se představím v mnoha tvářích. Měla jsem i možnost vyzkoušet velké množství produktů a těším se, až se o své dojmy podělím s ostatními zákaznicemi,“ dodává Iva Kubelková, kterou vám v prádle ještě ukážeme více zblízka.

Reklama

Další články

Načítám