Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) je ženou, které rozhodně nechybí smysl pro módu a postupem let strávených v šoubyznysu svůj vkus jen tříbí.

Moderátorka, herečka a nově také zpěvačka se v rámci brněnských veletrhů módy zhostila uvedení přehlídek kolekcí světových návrhářů Elieho Saaba, Oscara de la Renty, Roberta Cavalliho a mladé české návrhářky Mirky Horké, návrhářů, k jejichž modelům má velice pozitivní vztah. „Sama je ale v šatníku nemám. Moje profese mi totiž nedovoluje vzít si jedny šaty na sebe vícekrát. Proto když je potřeba, tak spolupracuji se stylistou Honzou Pokorným a modely si půjčuji,“ sdělila.

Šatník Kubelkové však rozhodně prázdnotou nezeje. „Nemyslím si ale, že to nějak přeháním. Nejsem nákupní maniak. Mám ráda kvalitní věci a ty, které jsou nadčasové,“ svěřila se Iva. Boty ale doma pro jistotu nepočítá. „Dělá to bezpečnou domácnost,“ zavtipkovala.

Občas si do svého šatníku pořídí i bláznivý kousek. „Mám pak dobrý pocit z toho, že je to něco jiného, než bych měla nosit. Jsou to třeba dárky od partnera. Když se mi trefí do vkusu, stává se z toho kousku moje srdeční záležitost,” dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám