Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Janžurová (82) je jednou z hvězd letošní štědrovečerní pohádky. Po boku kolegyň Nadi Konvalinkové (73) a Daniely Kolářové (77) si ve filmu Karla Janáka zahrála sudičku. A jak nám prozradila, z práce na vánoční pohádce Jak si nevzít princeznu byla nadšená.

„Sudičku jsem si asi zahrála poprvé, i když já své paměti dnes už moc nevěřím. Bylo to moc hezké, s panem režisérem jsem se už trochu znala a byla jsem ráda, že mě pozval do pohádky a s kolegyněmi byly krásné chvíle i mimo natáčení,“ řekla Super.cz herečka, která si užívala také spolupráci s mladšími kolegy Annou Fialovou a Markem Adamczykem.

Na vánoční svátky se herečka těšila a letos si je chce užít v poklidu. „Letos si chci odpočinout, už jsem odřekla dvě práce, mimochodem i Silvestra, to jsem poprosila, aby mě omluvili, sice to jsou jen tři dny, ale člověka to zaměstná. Letos jsem toho spoustu odříkala, kromě dvou Audiencí na Vánoce a jinak si budu lebedit s vnuky a sama se sebou,“ svěřila se nám herečka, která se stále nevzdává přípravy štědrovečerní večeře.

„Zatím jsem se toho nevzdala, ale už daleko líp dovedu rozdělovat úkoly. Takže pomáhají i vnuci s úklidem,“ řekla hvězda vánoční pohádky, která doufá, že ji v televizi na Štědrý den také stihne. „O Vánocích mám problém, že se malinko zpožďuji s večeří, protože večeříme celá rodina v mém obývacím prostoru, takže se mnou musí vnoučata uklízet a pak se zdržuji a pak ty pohádky prošvihnu, tak to letos musím nějak zařídit,“ dodala Iva Janžurová.

Reklama

Další články

Načítám