Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Janžurová (82) má za sebou úspěšnou výměnu srdeční chlopně. Ačkoli pravidelně chodila na kontroly, dlouho důsledně odmítala operaci, ta však byla od počátku jediným možným řešením. V poslední době se oblíbená herečka objevuje po boku herce Igora Orozoviče.

Ten byl také jedním z těch, který herečku přesvědčil, aby operaci podstoupila. „Přesvědčili jsme ji dva, já a herec Igor Orozovič, to byl on, který ji přesvědčil, že se operace nemá bát a že ji má absolvovat,“ sdělil kardiolog Petr Neužil v primácké talkshow Marta, kde bude v úterý večer hostem pro oblíbenou herečku.

Iva Janžurová s kolegou Igorem Orozovičem

Mezi Ivou Janžurovou a profesorem Neužilem vzniklo velké přátelství. „Udělala jsem si z něj kamaráda, a to mě těší. Já jsem nemívala moc kamarádů. Měla jsem celoživotního partnera, který mě chtěl mít jen pro sebe, takže já byla taková odříznutá od světa,“ práskla v pořadu oblíbená herečka.

A slova chvály na ni pěl i pan profesor. „Já jsem našel v Ivě takové zalíbení v tom, že mám partnera pro ty svoje kraviny. Iva mi pomáhá trochu oživovat mé sny z dětství, protože já jsem nechtěl být doktorem, ale žurnalistou,“ uzavřel Petr Neužil, který si naštěstí pro herečku vybral lékařskou profesi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám