Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyloženě průšvih to nebyl. Většina známých tváří zvládala dress code na zahájení karlovarského filmového festivalu s noblesou, ač se našly výjimky potvrzující pravidlo. A když už to bylo opravdu módní peklo, raději zalezly do tmavých koutů, kam nedosáhly blesky fotoaparátů.

Kdo nás ale opravdu překvapil, byla herečka Anna Fialová, která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas. V béžovém modelu doplněném kloboukem by možná zazářila na dostizích v Ascotu, ale na červeném koberci hotelu Thermal její outfit zrovna nevyzněl. Že by zapomněla, že už je v civilu a nemusí se za někoho převlékat?

Loni jsme obdivovali outfit Ivy Janžurové (82), která přebírala cenu za přínos kinematografii v nádherné zelené róbě. Letos herečka zvolila květinový dezén, který si v poslední době zřejmě oblíbila. V květovaných šatech nedávno přebírala i cenu na festivalu Novoměstský hrnec smíchu. Janžurová je fantastická herečka, ale decentnější poloha jí sedí daleko víc.

Stříbrnou róbou velmi obtaženou v oblasti hrudníku zaujala partnerka Pavla Zedníčka, moderátorka Hana Kousalová. Tady by však více látky bylo ku prospěchu věci...

Reklama

Další články

Načítám