Hlavní obsah
Článek

Hitmakerovi Michalu Davidovi (63) se v únoru zúročí jeho práce z letošního roku. Čekají ho dvě premiéry, hudební komedie Decibely lásky a muzikálu Angelika. A bude rád, že si konečně vydechne. Stresem v posledních měsících zhubl osm kilo.

"Pokud jde o film, tak to bude možná první a zároveň poslední, jehož jsem producentem. Uvidíme. Už máme sestříháno, děláme postsynchrony a muziku. Premiéra bude 9. února v Praze, den předtím bude v Plzni, kde se natáčelo. A pár dní poté mě čeká Angelika. A pak už někam tradá a adié, protože už jsem tak hotový a unavený, všechno se to nakumulovalo, a už nemůžu," svěřil se nám Michal.

Kde bere padesátník tolik energie, nám bylo záhadou. Michal nám ale odpověděl jednoduše. "Z těch mladých holek. Cucám a cucám, jsem takový energetický upír. Ve filmu i v muzikálu máme hezké holky, jako je Betka Bartošová, Aneta Vrzalová, Lucie Vondráčková (44) nebo Petra Svoboda. Ale v Decibelech lásky nám hraje i Iva Janžurová (82), která je sice starší, ale ta má energie na rozdávání," vyprávěl.

"Už si ale opravdu musím malinko vydechnout, aspoň na čtrnáct dní. Neměl jsem čas se ani v klidu najíst, a to jde dolů samo, i když i cvičím s Vítkem Chaloupkou. Ale zase je to k něčemu dobré, protože když jste lehčí, máte i víc energie a víc na vás letí ty mladé holky," smál se.

Reklama

Další články

Načítám