Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nic netrvá věčně (vyjma nováckého seriálu Ulice a působení moderátorky Marcely Augustové v České televizi) a rána osudu teď dopadá i na divácky oblíbený seriál Doktoři z Počátků! Ten navazoval na úspěch Ordinace v růžové zahradě a spojovala ho jedna postava lékaře Oty Kováře, kterého hraje Martin Stránský (54) (daboval například Dr. House). Ti, kteří si legrační vesnické figurky v dva roky vysílaném seriálu oblíbili, se musí začít smiřovat s tím, že už své herecké miláčky na obrazovkách brzy přestanou vídat!

Václav Postránecký, Naďa Konvalinková (72), Iva Janžurová (82), David Prachař nebo Martin Písařík alias prostoduchý Jaroušek. Ti všichni přijdou o statisíce honorářů. „Počátky se chýlí ke konci. Už nám oznámili, že v květnu skončí natáčení,“ svěřila se v Radiožurnálu představitelka mamuš Brázkové Naďa Konvalinková.

Do konce roku se seriál bude vysílat, co ho nahradí, zatím není jasné. Nova zatím mluví neurčitě o tom, že o plánech na rok 2016 ještě nerozhodla, nicméně jedna z hlavních hereckých hvězd by si asi nevymýšlela.

Jak se vám seriál Doktoři z Počátků líbil?
Patřil k tomu lepšímu, co se na obrazovkách urodilo
9,3 %
Nic moc náročného, člověk se ale zasmál
30,1 %
Takový odpad nesleduju!
57,2 %
Jednou jsem to zkusil(a) pustit a rozbilo mi to televizi
3,4 %
Celkem hlasovalo 55861 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám