Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Iskra Lawrence (33) se nikdy nebála své křivky odhalit. To se nezměnilo ani poté, co se stala maminkou. Ovšem nyní přiznala strach z toho, že kdyby se oblékla příliš vyzývavě, lidé by si mysleli, že je špatná matka.

Na svém instagramovém profilu modelka zapózovala v bikinách a položila sledujícím dotaz: „Můžu tohle nosit na veřejnosti, teď, když jsem máma?“

„Mám kypré tvary, takže budu vypadat, jako že se snažím vzbudit pozornost. Nebo že jsem coura či prostě špatná matka,“ svěřila se s obavami.

Přiznala také, že ačkoliv se má ráda a má zdravé sebevědomí, pochybnosti nikdy nezmizí. „Jenom se je snažíte racionalizovat, umlčet nebo pohřbít, protože by vám nic nemělo bránit v tom, co chcete nosit nebo dělat. Tečka.“

Iskra nedávno přiznala, že si v začátcích kariéry připadala svobodnější a míň se bála odhalovat. Čím víc se ale proslavila, tím cítila větší tlak, aby byla vzorem.

Lawrence se stala maminkou loni v dubnu a hned krátce po porodu se ukázala v prádle. Maminky nabádala, aby se nebály změn na svých figurách, a sebelásku a pozitivní vnímání těla propaguje dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám