Hlavní obsah
Článek

Modelka Iskra Lawrence (33) se před osmi týdny stala matkou. Prvního potomka přivedla na svět doma za přítomnosti partnera Philipa Payneho, rodičů a porodní asistentky. Jak už krátce po narození dítěte uvedla, neobešlo se to bez komplikací.

Po dvanáctihodinových kontrakcích musela zasáhnout přítomná zdravotnice a dítěti na svět pomoct, porod se totiž zasekl. Iskra, která chtěla rodit do vody, se musela dostat z bazénku, aby z ní žena dítě „vytrhla“, jak modelka doslova uvedla.

Novorozenec se ale hned nenadechl, byla nutná resuscitace. „Když si na to vzpomenu, na to modré tělíčko, bylo to děsivé,“ řekla modelka. „Když pak vaše dítě zapláče, poté co bylo resuscitované... Všechno se seběhlo tak rychle, a tím to vlastně nebylo tak traumatické. Ani to pořádně nemůžu pobrat, co se vlastně stalo, protože naše porodní asistentka si s tím tak rychle poradila. Byla to taková úleva,“ svěřila Iskra.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Been a tad busy trying to figure this mom thing out the most magical and rewarding job but also the hardest... So I’m excited to finally share the best day of our lives and our greatest achievement @philipapayne our home birth story❤️ Video linked in my bio I wasn’t sure how much I’d want to share and I actually wasn’t even aware how much footage and pics my family got as I was 1. Locked in trying to push 2. So excited to meet bubba and 3. In the most intense pain of my entire life Buttttt after reading so many comments and DMs from you all asking Qs especially with Covid and some of you considering a home birth instead of hospital I really wanted you to have an insight. So I hope you find it enlightening - any more questions drop em in the comments and me or this amazing insta fam I’m sure will help you out! Sending my love to all the mommas to be and those trying - also my prayers and love goes to the infertility warriors❤️ . Forever grateful for our incredible midwife Ellie . . . #homebirth #homebirthstory #homebirthvideo #waterbirth #waterbirthvideo #birth #bestdayofourlives

Příspěvek sdílený Iskra ✨ (@iskra), Čen 23, 2020 v 3:10 PDT

Nyní s fanoušky sdílela i fotky, které členové její rodiny pořídili v průběhu porodu. „Nebyla jsem si jistá, kolik toho chci zveřejňovat. A ani jsem přesně nevěděla, kolik záběrů a fotek moje rodina pořídila, když jsem byla soustředěná na tlačení, natěšená na dítě a také když jsem si procházela tou nejšílenější bolestí v životě,“ napsala Lawrence.

Pro publikaci svého příběhu, který zveřejnila na youtubovém kanále, se nakonec rozhodla na základě zpráv a dotazů, které jí od fanoušků chodily. „Posílám lásku všem nastávajícím matkám i těm, které se o dítě snaží, stejně tak se modlím za bojovnice s neplodností,“ uvedla modelka, která mateřství považuje za „nejmagičtější, nejvíce naplňující, ale i nejtěžší práci“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám