Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus size modelka Iskra Lawrence (33) se před dvěma týdny stala poprvé matkou, s partnerem Philipem Paynem mají syna. Zprávu o jeho narození modelka zveřejnila na sociální síti, kde se později rozepsala i o porodu, který bohužel nešel tak hladce, jak doufala. A nyní s fanoušky sdílela „reálnou cestu od doby, kdy se stala matkou“.

Aby nedošlo k nedorozumění, Lawrence předně uvedla, že je za své dítě velmi vděčná a šťastná a je si vědoma toho, že má štěstí, že otěhotněla přirozeně a ona i syn jsou zdraví. Její každodenní realita ale, jak píše, není vždy zalitá sluncem. Dítě totiž trpí na koliky a poslední dva týdny tak Iskra považuje za nejnáročnější ve svém životě.

I když se na mateřství poctivě chystala, nic ji prý nemohlo připravit na to vidět dítě v bolestech. „A to i když obstaráte všechny její potřeby jako kojení a výměnu plenek a dáte jí tolik lásky, něhy a pozornosti, kolik můžete,“ píše modelka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I’m prefacing this post by saying I could not be happier or more grateful and I’m highly aware that I’m super lucky to be able to conceive naturally and that myself and baby are healthy. But I really want to share all the realness of my journey since becoming a momma because these two weeks have felt like the most challenging of my life. I never imagined how much my wonderful tiny human struggling with colic would affect me and all of the postpartum changes. I felt so much more prepared for pregnancy and even though I had great advice and read up on newborns, NOTHING could have gotten me ready emotional and mentally to see the love of our lives screaming, bright red, whole body tense and seemingly in discomfort for hours a day and not getting enough sleep. Even though you’ve catered to all their needs (breast feeding, changing diapers and all the love, cuddles and attention you can give) I must have ordered every product that says it can soothe colicky babies (I feel so privileged to be able to afford that luxury) as well as the most patient incredible daddy @philipapayne who I can’t put into words because I’ll cry but is the best team mate I could have dreamt of. Posted these side by side because this is my current reality.. maybe 1 shampoo a week, still living in my adult diapers (because yes you bleed for weeks after birth) sleep deprivation, leaky nips + hormonal acne. I’ve managed 3 workouts because I needed it mentally and physically but I’ve barely managed to respond to any work emails and I’ve let down friends who have wanted to FaceTime and meet our baby and I can barely look at my phone most of the time or text back. When I have posted insta stories it’s when I have some energy or feel able too so that kinda feeds into the highlight reel of social media - where nothing is what it seems and if I only posted smiley perfect pictures that would not be real. Baby A.M.P is our dream come true and we know it’s going to get easier with time. I hope by sharing my struggles and being vulnerable some of you going through it feel less alone and know it’s ok to not be ok. Also any colic advice PLEASE SHARE!!! Love you all thanks for listening❤️

Příspěvek sdílený Iskra ✨ (@iskra), Kvě 4, 2020 v 3:09 PDT

Ke snímkům, z nichž jeden byl pořízený v 9. měsíci těhotenství a druhý je aktuální, napsala, že je sdílela, aby ukázala současnou situaci. „Mytí vlasů možná jednou týdně, pořád nosím plenky (ano, po porodu týdny krvácíte), mám spánkovou deprivaci, prosakuje mi mléko a mám hormonální akné,“ uvedla.

„Zvládla jsem tři cvičení, protože jsem to potřebovala, psychicky i fyzicky, ale jen stěží zvládnu odpovídat na pracovní maily a nechala jsem ve štychu kamarády, kteří chtěli přes FaceTime zavolat a vidět naše dítě. Já se sotva podívám na telefon a odpovím jim na sms,“ svěřila Lawrence, která doufá, že sdílením svým těžkostí pomůže lidem, kteří zrovna řeší podobné záležitosti. „A.M.P je náš splněný sen a víme, že časem to bude lepší,“ dodala Iskra s výzvou, že vítá veškeré tipy na zmírnění novorozeneckých kolik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám