Hlavní obsah
Článek

Modelka Iskra Lawrence (33) se poprvé stala maminkou. O narození miminka informovala archivním snímkem na Instagramu, v jehož popisku se rozepsala a prozradila mimo jiné, že rodila doma. Více detailů ohledně porodu a miminka však fanouškům nesvěřila.

„Jsem nadšená, že vám mohu oznámit příchod miminka P. Já i tatínek si necháme nějaký čas na rozplývání se nad naší tříčlennou rodinou,“ uvedla s tím, že si dá na nějaký čas pauzu od sociálních sítí.

„Už teď se nemohu dočkat, až s vámi budu sdílet více detailů ohledně domácího porodu, až přijde správný čas. Nemohu vám vyjádřit dostatečné díky za lásku a podporu, kterými jste mě během těhotenství zahrnovali,“ vzkázala fanouškům.

Iskra, která má dítě s partnerem Philipem Paynem, se již v minulosti nechala slyšet, že neprozradí pohlaví miminka. Především proto, že si přeje, aby si její potomek o pohlaví rozhodl sám. Jak je vidět, názor nezměnila ani po porodu a zjevně nechce zatím prozradit ani jméno či podobu dítěte.

„Je to pro mě nové teritorium a čeká nás velké rozhodnutí ohledně toho, kolik toho o miminku budeme sdílet online,“ uvedla dále s tím, že jí jde především o bezpečí rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám