Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plus size modelka Iskra Lawrence (33) oznámila začátkem listopadu, že čeká prvního potomka s partnerem Philipem Paynem. A to teprve po 13 měsících vztahu. Požehnaný stav modelce svědčí, jak bylo vidět i na pláži v Miami, kde ji vyfotili v bikinách.

Bříško už se pěkně rýsuje. Iskra se fanouškům na sociálních sítích svěřila, že byla v šoku, když zjistila, že je v očekávání. Především proto, že brala antikoncepci 11 let, nečekala, že by mohla otěhotnět.

„Byli jsme na výletě ve vodním parku a jednoduše jsem cítila, že je něco jinak. Opozdila se mi menstruace a bolely mě bradavky, zkrátka něco bylo jinak. Ale pořád jsem si říkala, že to není možné, beru přeci prášky,“ sdílela se sledujícími.

Poté přiznala, že pilulky občas vynechala, ale ani tak by ji nenapadlo, že otěhotní. V emotivním příspěvku uvedla, že si uvědomuje, jaké má štěstí. Vztah s Paynem potvrdila Lawrence letos v květnu, ale randili spolu podle všeho už od října loňského roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám