Hlavní obsah
Článek

Modelka Iskra Lawrence (33) oznámila těhotenství minulý týden. O několik dní později vyrazila na udílení cen Glamour Women of the Year v New Yorku a vystavila na odiv těhotenský pupík ve fialovém modelu.

Modelka za způsob oznámení těhotenství schytala i nějakou tu kritiku. Radostnou zprávu totiž sdělila světu v placeném příspěvku na Instagramu, kterým dělala reklamu značce těhotenských testů. Na roztomilých snímcích je s partnerem Philipem Paynem. „Nacpala jsi oznámení těhotenství do placeného příspěvku?“ divil se jeden ze sledujících v komentářích.

Lawrence dokonce nabídla 10 tisíc dolarů na podporu žen, které mají problémy otěhotnět. Sama uznala, že si uvědomuje, jaké má štěstí, protože je řada žen, které se o miminko neúspěšně snaží. Modelka otěhotněla neplánovaně, s partnerem je ve vztahu krátce. Za tuto podporu ji naopak někteří chválili: „Snažili jsme se otěhotnět deset let a už jsem si zvykla vídat oznámení těhotenství, ale tvoje mě dojalo nejvíc,“ pochválila modelku pro změnu jiná fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám