Hlavní obsah
Článek

Kdo ji zná, tak ví, že ji témata jako strie, pomerančová kůže nebo obliny neurazí. Naopak, Iskra Lawrence (33) je sama nakusuje a zcela otevřeně o nich mluví. Nejen na svém youtubovém kanále a Instagramu, ale vůbec. Vlastně na tom postavila kariéru.

Modelky už dnes nemusejí mít míry 90-60-90 ani se nemusejí vejít do jakýchkoli kolonek. Čím dál víc bodují ženy, které nemají takzvaně dokonalé tělo, ženy s celulitidou i striemi, ženy všech věkových kategorií. A i s velikostí a věkem 42 a víc jsou úspěšné.

Jednou z prvních, která začala hlasitě mluvit o tom, že každé tělo může být krásné a že nejde o to, aby všechny ženy vypadaly stejně a snažily se být hubené, přestože k tomu třeba nemají predispozice, byla právě Lawrence. Až po ní přišla slavná Ashley Graham.

Iskra už několik let nabádá holky i dospělé ženy, aby se měly rády takové, jaké jsou. Jde jim příkladem i v tom, že přestože nedisponuje hubenou postavou, která je pro mnohé ženy vysněným cílem, je úspěšnou modelkou. S chutí předvádí plavky i spodní prádlo, usmívá se z billboardů a jezdí po světě jako ambasadorka projektů, které souzní s jejími názory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám