Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Štíhlé ženy jsou samozřejmě ve světě modelingu stále žádoucí, ale už dávno nejsou jediným prototypem krásy. Nastala éra boubelek, které jsou důkazem toho, že i holky krev a mlíko mají na plážích své místo.

Nejslavnější propagátorkou XXL tvarů je modelka Ashley Graham (36). Se svými plnými křivkami už není vnímaná jako kuriozita. Dotáhla to dokonce na obálku magazínu Sports Illustrated a patři mezi desítku modelek s největšími příjmy. Ashley umí kila navíc nosit a stala se inspirací pro spoustu žen, které se díky ní přestaly oblékat do neforemných hábitů.

Z macatých stehen udělala svou přednost také Iskra Lawrence (33). Instagramová senzace si postavila kariéru na tom, že nic nepředstírá. Neomezuje se dietami a vystavuje v plavkách kyprou postavu, s níž je maximálně spokojená. Navíc odmítá své fotky jakkoliv upravovat.

Poptávka po oplácaných modelkách stále roste. V plavkách se vystavuje i Natalia Lorenzo či Tabria Majors. A z jejich fotek je zřejmé, že nedostatkem sebevědomí určitě netrpí. Na pláži nepřehlédnete ani populární youtuberku Trishu Paytas, která se loni objevila v reality show Celebrity Big Brother.

Která boubelka je v plavkách nejvíce sexy?
Trisha Paytas
3,5 %
Ashley Graham
68,2 %
Tabria Majors
6 %
Iskra Lawrence
18,3 %
Natalia Lorenzo
4 %
Celkem hlasovalo 1467 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám