Hlavní obsah
Článek

Irina Shayk (38) a Bradley Cooper (49) se sice rozešli, ale čtyřletou dceru Leu mají ve střídavé péči. Modelka, která své soukromí většinou drží spíš pod pokličkou, nyní prozradila, jak jim rodičovství jde a jaký je herec otec.

„Je tátou na plný úvazek. O Leu se stará sám, žádná chůva,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Highsnobiety modelka.

„Lea s ním byla na prázdninách skoro dva týdny, ani jednou jsem jim nevolala,“ dodala a prozradila také, jak dceru vychovávají.

„Jsme celkem přísní. Když dojí, odnese si po sobě talíř a poděkuje. Bez prosení nebo poděkování nedostane nic. Je to těžké, protože má tolik hraček. Já měla jenom jednu panenku, kterou mám dodnes.“

„Moje babička mi šila všechno oblečení. Ukázala jsem dceři svoji panenku a řekla jí, že jsem měla jenom jednu. Nebo když jí dávám sladkosti, říkám jí, že já jsem je dostávala pouze na Vánoce,“ prozradila k výchově holčičky.

Bradley a Irina přivítali Leu na světě v březnu 2017 po dvou letech randění. V červnu 2019 ohlásili rozchod. Kvůli střídavé péči oba nadále žijí v New Yorku.

Irina si nedávno vyjela do Francie s Kanyem Westem, který se rozvádí s Kim Kardashian. Výlet měl být předzvěstí začínajícího románku. Ten však podle zdrojů neměl dlouhého trvání. Modelka se v rozhovoru k věci odmítla vyjádřit.

„Zítra se bude spekulovat, že randím se svým dveřníkem. Pozítří to bude zase někdo jiný. To je pořád něco. Já si nechávám všechno pro sebe,“ řekla pouze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám