Hlavní obsah
Článek

Modelka Irina Shayk (38) ví, jak vzbudit zájem. Na svůj profil na sociální síti umístila album pěkně žhavých snímků, kde se ukazuje i nahoře bez.

Samozřejmě si modelka zakrývá prsa dlaněmi, jelikož plně odhalené snímky by jí Instagram ihned smazal. Ovšem provokativní jsou dost. Set snímků následoval po videu, kde se modelka nakrucuje jen v tangách a odhaluje svou zářivou pokožku. Stala se totiž tváří další značky kosmetiky. Irina je stále velice žádanou modelkou a o práci nemá nouzi.

Možná i velké pracovní vytížení může trochu za to, že je stále single matkou. Po nevydařeném vztahu s Bradleym Cooperem a předtím s Cristianem Ronaldem se nyní věnuje hlavně dceři a práci.

„Je těžké najít tu správnou rovnováhu mezi tím být single matkou a pracující ženou. Někdy nevím, co dělat, a jsem na zhroucení, ale vždy se snažím, abych bez své dcery nebyla déle než týden, ale zároveň se snažím být ženou, která je k sobě upřímná, a já svou práci miluji. Chci, aby má dcera věděla, že její maminka pracuje, a ráda bych vychovala silnou a sebevědomou ženu, která ví, že věci a jídlo se neobjeví zčistajasna,“ uvedla pro britský Vogue Irina v roce 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám