Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Bradley Cooper (49) si z letošních Zlatých glóbů cenu jako režisér ani herec neodnesl, ale jeho partnerka Irina Shayk (38) zářila stejně intenzivně jako zlatá soška. Zatímco Cooper oblékl na předávání bílý oblek, jeho drahá polovička zvolila zlatou róbu s rozparkem od značky Versace, ve které vypadala úchvatně.

O hollywoodském krasavci a ruské modelce se často spekuluje jako o páru, jejichž vztah je mizerný. Na červeném koberci to ale na mizérii nevypadalo. Tiskli se k sobě, špitali si do uší a smáli se na celé kolo. Cooperův režisérský počin Zrodila se hvězda byl nominován v pěti kategoriích, nakonec si odnesl pouze cenu za nejlepší píseň, a to Bradleyho duet Shallow s Lady Gaga.

Zpěvačku, která se při vyhlašování dojala k slzám, doprovodil Cooper i na pódium. Ve filmu ztvárnili milence Jacksona Mainea a Ally. Chemie mezi nimi na plátně byla opravdu velká a herecké výkony natolik přesvědčivé, že si vysloužili nejen přízeň kritiků, ale především diváků, kterých do kin po celém světě proudily davy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám