Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po 18 letech v branži si původem polská topmodelka žijící v New Yorku Anja Rubik (34) může vybírat jen ty nejprestižnější a nejlukrativnější zakázky. Důkazem toho je fakt, že jen měsíc zpátky ozdobila spolu s ruskou kolegyní I (38)rinou (38)Shayk (38) a Joan Smalls (29) z Portorika obálku italské mutace magazínu Vogue.

Od 15 let, kdy s prací modelky začala, jí v kampaních na své výrobky zaměstnaly snad všechny věhlasné módní značky jako Christian Dior, Chanel, Louis Vuitton, Hermès, Valentino, Chloé, Oscar de la Renta, Balenciaga nebo Givenchy.

Anja navíc nepatří mezi stydlivé modelky, nevadí jí ani dát vyniknout svým drobným ňadrům a nebojí se ani ztvárnění choulostivějších scén. V těchto dnech je hlavní tváří právě startující jarní kampaně na špičkovou kolekci dámské obuvi a dalších doplňků z dílny amerického návrháře Jimmyho Choo.

Fotky jsou pořízeny v luxusních interiérech, kam Anja svým zjevem dokonale zapadá. Šaty s dlouhými rozparky odhalují její nekonečně dlouhé krásné nohy ozdobené střevíčky ze zmíněné kolekce. Zvláštní prostor pak v daných záběrech dostaly kabelky a také brýle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám