Hlavní obsah
Článek

Vánoce už jsou sice dávno za námi, ale magazín Love naštěstí stále pokračuje ve svém proslulém adventním kalendáři plném sexy krásek. V bonusovém materiálu došlo i na dceru Sylvestera Stalloneho.

Osmnáctiletá Sistine v sobě nezapře geny krásné maminky, jíž je bývalá modelka Jennifer Flavin. Prostřední ze tří půvabných dcer akčního veterána se díky natáčení pikantního videa zařadila mezi slavné modelky včetně Iriny Shayk (38), Stelly Maxwell, Heidi Klum (50) či Gigi Hadid (28), které v adventním kalendáři také nechyběly.

Rambova dcerka se před kamerou objevila ve spodním prádle od návrháře Marca Jacobse a skotačila do rytmu písně Cherry Bomb od historicky první dívčí rockové kapely The Runaways. Sistine ve spodním prádle vypadá luxusně, takže nejspíš o další nabídky nebude mít nouzi.

Sexy kočička nezazářila jen v provokativním videu, ale před pár dny oslnila společně se svými sestrami na udílení Zlatých glóbů. Zatímco loňský ceremoniál ovládl Sylvester Stallone, který získal cenu za vedlejší roli ve filmu Creed, letos bodovaly jeho dcerky. Sophia (20), Sistine (18) i Scarlet (14) jakožto Miss Golden Globes doprovázely moderátora Jimmyho Fallona a na červeném koberci zapózovaly se svými rodiči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám