Hlavní obsah
Článek

Portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39) si po vítězství v Lize mistrů užívá zasloužené dovolené. Na palubě luxusní jachty plující podél pobřeží Ibizy si nejprve dopřával chvilek volna výhradně v pánské společnosti.

Po rozchodu s ruskou modelkou Irinou Shayk (38) se pohledný fotbalista sice objevil po boku hned několika krásek, ale nikdy se nejednalo o nic vážného. Obletovaný sportovec se dokonce nevyhnul spekulacím o skrývané homosexualitě.

Pánská jízda na jachtě je však zřejmě definitivně u konce, protože si Ronaldo a jeho kámoši přizvali na loď spoře oděné dívky. Sám Cristiano si užíval bezprostřední blízkosti sexy brunetky, která byla z fotbalisty, jenž se pyšní parádním pekáčem buchet, celá paf.

Ronaldo si zkrátka umí užívat. A nikdo mu to nemůže vůbec zazlívat. Ve finále Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid rozhodl ve prospěch Realu Madrid napínavý penaltový rozstřel a pozvedl nad hlavu cenný pohár. Fanoušky tak namlsal na několik měsíců dopředu a zároveň rozšířil počet nápadnic, které se kolem něj celoročně motají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám