Hlavní obsah
Článek

Ireland Baldwin (28) se zrodila z velké lásky dvou hollywoodských star - Aleca Baldwina (66) a Kim Basinger. Páru se narodila dva roky po svatbě, a ještě pět let si užívala ve společné domácnosti s oběma rodiči. Ti se rozešli v roce 2000 a rozvod finalizovali o 2 roky později.

Ireland se živí jako modelka a před časem přiznala poruchu příjmu potravy. Když s modelingem začínala, tak hladověla, používala projímadla a přehnaně cvičila. „Jako mladší jsem bojovala s mnoha poruchami příjmu potravy a trvalo mi opravdu dlouho, než jsem našla samu sebe a začala se milovat akceptovat taková, jaká jsem. Věřte mi, všechna ta bolest a destruktivní chování vůči sobě samé za to nestála.“

K nahé fotce, kterou nedávno přidala na svůj instagramový účet přidala další poselství pro své sledující: „Milujte svoje tělo. Respektujte svoje tělo. Přestaňte utrácet peníze za Juul pody (alternativa cigaret pozn. redakce) a kupte si raději vitamíny a zeleninu. Nechte si otestovat prsa. Buďte aktivní. Dopřejte si vitamín D. Dýchejte čerstvý vzduch. Buďte šťastné. Smějte se dostatečně. Zbývající čas na zemi se snažte strávit s lidmi, kteří vás milují a je vám s nimi dobře a pokud takových lidí máte nedostatek, vyjděte ven a hledejte je. Někteří z vás berete svůj život až moc vážně a to za to fakt nestojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám