Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ireland Baldwin (28) bude maminkou! Modelka se na silvestra pochlubila snímkem z ultrazvuku, kterým také popřála fanouškům vše nej do nového roku. Dcera Aleca Baldwina (66) a Kim Basinger (69) porodí svého prvního potomka hudebníkovi s přezdívkou RAC a vlastním jménem André Allen Anjos.

Sledující si však nebyli jistí, jestli se nejedná o silvestrovský žertík, a tak je Ireland ještě v Instastories ujistila, že opravdu nejde o fotku z psího ultrazvuku, a ukázala i pozitivní těhotenský test.

Dále také svěřila, jak se zatím cítí, zjevně trpí těhotenskými nevolnostmi. „Pokud jsem se vám v poslední době neozývala, bylo to proto, že jsem v poslední době vypadala takhle,“ uvedla u další fotky, kdy se zvěčnila u toalety.

V komentářích se Baldwin dočkala nespočtu nadšených gratulací, a to i od známých tváří včetně třeba Rumer Willis, nejstarší dcery Bruce Willise, jež je sama aktuálně v očekávání.

Není jasné, kdy modelka začala se svým partnerem randit, ovšem v průběhu loňského roku spolu oslavili mnoho svátků, od Valentýna po Halloween. Otevřeli si společně dokonce obchod s názvem „Good Times“, tedy „Dobré časy“.

A ty je teď nejspíš čekají, stejně jako otce Ireland Aleca, který se stane poprvé dědečkem. Kromě Ireland má sedm malých ratolestí se současnou manželkou Hilarií, poslední z nich přišlo na svět před pár měsíci. Jeho první vnouče tak jistě nebude mít nouzi o společnost vrstevníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám