Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) poprvé v životě vyrazila na dovolenou do Řecka. Vybrala si ostrov Zakynthos, jehož populární pláž Navagio měla, jak sama říká, dlouho na tzv. wish listu. "Bohužel stejně jako další milion lidí, a podle toho to taky vypadalo. Turisticky je to tu natolik zahlcené, až je vám tam nepříjemné být," posteskla si Inna, která byla hodně zklamaná.

Z čeho nejvíc? "Všude jsou troubící lodě, které neustále připlouvají a odplouvají, pokřikují na lidi ve vodě, aby jim uhnuli. Při pohledu na zaplněnou pláž se mi na ni ani nechtělo, a ani jsem na ni nakonec nešla. Pro dobrý pocit proběhlo alespoň rychlé koupání z lodi a rychle pryč. Zklamání z toho zážitku naštěstí přebila ostatní nádherná místa jako kouzelné malebné plážičky, krásné útesy, jeskyně a nádherná azurová voda," svěřila se moderátorka.

Inna se pochlubila nejen zážitky, ale také fotkami své krásné postavy, na které tvrdě maká. "Cvičím doma, chodím i běhat," popsala Super.cz svůj recept Puhajková, která je na dovolené se svým partnerem, podnikatelem Jiřím Rákosníkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám