Hlavní obsah
Článek

Kolem Jaromíra Jágra (52) se to vždy hemžilo krásnými ženami z řad modelek, moderátorek či miss. S některými zažil hokejista dlouholetá partnerství, u kterých se očekávalo, že skončí veselkou. K té ale prozatím ještě nedošlo.

V roce 1996 si padl do oka s Ivou Kubelkovou (46), která tou dobou soutěžila o korunku královny krásy v Miss ČR. Chodili spolu dva roky. Následně randil pár měsíců s moderátorkou Nicol Lenertovou.

Jeho kouzlu podlehla také modelka Andrea Verešová (43), se kterou tvořil pár 6 let. Náruči hokejové legendy se neubránila ani hvězda Televizních novin Lucie Borhyová (45), se kterou byl hokejista přistižen fotografy během vášnivého polibku.

Vážný šestiletý vztah měl se sporťačkou Innou Puhajkovou (38) a následovalo pět let po boku někdejší miss a dnes již podnikatelky Veroniky Kopřivové (33).

V současné době tvoří legendární sportovec, který slaví kulaté padesátiny, pár s modelkou Dominikou Branišovou, se kterou byl poprvé spatřen v červnu 2020 během návštěvy hotelu ve Špindlerově Mlýně. Zanedlouho spolu budou dva roky a zdá se, že je hokejista stále šťastný a zamilovaný.

Připomeňte si v galerii, které ženy Jaromíra Jágra okouzlily.

Reklama

Další články

Načítám