Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ranní teploty už začaly v Česku sahat pod nulu, mnohé české krásky ale stále ještě neschovaly plavky. Poslední týdny roku si zpříjemňují v teple, a to po celém světě. Zatímco někdo vyrazil do ověřených destinací v luxusu, jiný vyrazil za exotikou do džungle.

Exotickou dovolenou zvolila modelka Nikol Švantnerová (31). Ta po přiznání rozchodu s fotbalistou Patrikem Dresslerem odletěla na Kostariku, a to se svým bratrem. Vedle koupání u moře si užívá také místní přírodu v národních parcích. Do stejné destinace odletěla také moderátorka sportovních novin Inna Puhajková (38).

Ta Kostariku navštívila už letos v lednu, s přicházející zimou se na místo, kde si stále může užívat v plavkách, vrátila. Romantiku na pláži si se svým manželem užívá také tenistka Karolína Plíšková (32). Ta s Michalem Hrdličkou vyrazila na Bahamy a sluní se na ostrově Paradise

Plavky do svého šatníku stále neuklidila ani moderátorka Petra Svoboda (41). Ta na pár dní odletěla do oblíbené destinace, kterou je pro ni Dubaj. A na pláži tráví dny se svou dcerou a partnerem modelka Veronika Kopřivová (33), která se svou rodinou odletěla do Miami.

Reklama

Další články

Načítám