Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sportovních novin na televizi Nova Inna Puhajková (38) zabalila kufry a vyrazila za teplem. Cílem její dovolené se stala Kostarika. Sexy bývalka Jaromíra Jágra si užívá v provincii Guanacaste, odkud poslala pozdrav, a nutno říct, že se bylo na co dívat.

Půvabná brunetka se pochlubila nejen videem u zurčícího vodopádu, ale dala na odiv také své tělo. V plavkách se nechala vyfotit na kameni a více než dechberoucí příroda zaujme na snímku její dokonalé pozadí.

Dovolenou v Kostarice absolvovala moderátorka už letos v lednu a evidentně se jí v zemi natolik líbilo, že se opět vrátila. „Koronavirovou pandemii jsem si na konci ledna zpestřila cestou do Kostariky. V té době tam nebylo mnoho případů, nebyla tam ani přísná opatření. Většinu času jsme trávili v přírodě a necítili jsme se ohroženě,“ svěřila se před nedávnem Inna, která si opět užívá krásy země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám