Hlavní obsah
Článek

Jaromír Jágr (52) bezesporu patří k hokejovým legendám. V hokeji vždy platil za největší hvězdu, ale v soukromém životě zatím nenašel tu pravou.

Na nedostatek nápadnic si Jaromír nemůže stěžovat, ale zatím se žádné nepodařilo dostat ho do chomoutu. Jágr je tak v 47 letech nadále svobodným a bezdětným mládencem. Po svém boku měl přitom vždy plno krasavic.

Nejvíc si potrpěl na modelky, ale randil i s moderátorkou. S Ivou Kubelkovou (46) chodil necelé dva roky. Poznali se v roce 1996, kdy Kubelková skončila na druhém místě v Miss ČR.

Jen pár měsíců trvala love story s nováckou sporťačkou Nicol Lenertovou. Poté se zamiloval do slovenské modelky Andrey Verešové (43), s níž prožil šest let. Ale ani tento vztah hokejistovi nevyšel.

Další osudovou ženou Jaromíra Jágra byla modelka a nyní moderátorka Sportovních novin Inna Puhajková (38). I ta strávila po boku slavného hokejisty šest let, ale veselky se nedočkala.

Stejný osud čekal i poslední Jardovu lásku Veroniku Kopřivovou (33). Někdejší misska a kadeřnice prožila po boku Jágra čtyři roky.

O víkendu pár oznámil, že se v dobrém rozešel. A nezadaný Jaromír Jágr rázem patří k nejžádanějším mužům nejen Česka.

Která z lásek Jaromíra Jágra se vám líbila nejvíc?
Iva Kubelková
29,1 %
Andrea Verešová
10,9 %
Nicol Lenertová
5,1 %
Veronika Kopřivová
4,9 %
Inna Puhajková
50 %
Celkem hlasovalo 4488 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám